Tuesday, 5 June 2012

berhabuk......

fuhhhhhhhh.......pergh,gila lah,berabuk dah aq punya belog ney...haha,mane x nye kan dah berapa abad aq x update...dok sebok ber fb dan tweet je..haha,apee pown x boleh kan,naseb lah sebab sekarang tengah bzy,bukan bzy sebab keje or stdy,bzy dok sebok nolong abang aq dengan perniagaan dye...kadang kena tolong ikut dye wiring lagi,mane ngn my dad mintak tolong jage pkok tebu dye lagi..hadoi...keje aq nolong jelah,haha pape pown aq x kesah sebab aq ske je wt kje cmtu..yang x syok bile x ade gaji jelah..haha,skunk sume pkir pasal gaji je kan.....



ha,kat cney aq nak cakap something yang agak best la 'kot' sebab semalam aq x sengaja lah ter dengar perbualan antara mak aq ngn mmbe dye sedang bergosip..hehe,beselah orang pmpuan(dalam hati aq)...aq x sengaja dengar sebab aq tengah syok men lappy aq tetiba mak cik 2 datang terus gosip...aq pown tadah je lah....tp sebenarnya bagus jugak aq dengar sebab gosip dyorg pasal menantu...yg mak cik 2 duk sibuk cerita  pasal menantu dye yg malas nak wt kje,pastu dok malu2 ngn family dye...aq dengar kan aje...tup2 mak aq masuk cakap menantu dye pown same je 2x5....terkejut aq....haha,tp wt muka slumber je lah..haha.
dan2 aq terpikir time 2 jugak,'camne lah nanti bini aq?????'sebab kebanyakan awek2 aq sume nye jenis cover2 depan mak aq,dan2 aq terus terpikir nak carik awek yang mesra alam...yang jenis masyuk dengan family aq....haha,tp ntah la x jmpe lg kot.....bia lah dlu....tp aq lpe nak update kat akak aq yg kom kawen 2...lpe nak bgtaw kt dye..haha.....


*masih mencari siapa lah gerangan orang yang mempunyai ciri2 tersebut.....