Wednesday, 13 February 2013

kekecohan....!!!!!!

hello peeps!!!!wah,dah meniru plak orang nye tagline....haha,xtaw la korang kenal ke x namee roslan 2....dye antara yg glamer gak.....tah,tetibe lak cm nak wt tagline dye 2....hehe,tp skaty aq la kan,aq nye blog...so ape aq nak tulis aq punye lah kan...ade korang kesah????ad aq kesah kalo korang kesah...hahahaha jahat3x...

hmm,the main point bukan aq nak cite pasal another blogger or ape,aq sebenarnya dah rindu ngn alam blog aq ney...hahahha,rindu nak bace post cik epal...hahaha,klaka giler tetibe nak merindu-rindu bagai.....goli tokak den...phui(x bek meludah..hahaha)

ok...nak jadik cite pg td aq dikejutkan oleh ayah pada tepat jam 8.00 pagi....(ayat dah macam buat karangan lah plak...)k,back to formal.....pas bapak aq kejut,aq pown kena lah bangun...ingt ade hal ape kejut pepagi...rupanya kena teman dye pegi amik check voucher RM250 yang untuk orang bujang 2...tp bukan aq punye,akak aq punye da.....so,x pelah...aq pown temanlah my da pegi.....sampai2 je,mak datuk ramai gler orang dah beratur nak amik giliran nak dapat no........

*ha,menatang ney lah yg aq g amik pg td....

aq ble tgk da ramai org je aq da malas nak beratur...tp tetap kena beratur la kan,sebab prosedur kena wt cmtu..terima jelah.Dalam dok aq beratur 2,aq tengok baik je bapak aq potong queue terus g depan dekat mmbe dye...terus je aq dapat baucer 2.....so simple...haha,2 la untung kenal ngn ramai orang...x masal aq kena ceramah 2 minit ngn bapak aq....

so,aq dah malas nak beratur,aq suh je bapak aq terus tunaikan baucer 2.Dalam aq dok tunggu bapak aq 2,banyak lah jugak aq tengok gelagat orang-orang kat Malaysia ney......dah tentu2 yg dtg sume muda-mudi,aq pown cuci lah mate sekalik....dalam ramai2 yg aq tengok,ade lah 1 awek ney dok selamber ckp ngn mmbe dye,nak terus g makan pizza.So,aq pown pelik lah kan...mmg 2 duit ko tp masalah nye kerajaan bg untuk kemudahan ko.untuk senangkan ko beli barang keperluan....awak 2 dah la x keje,so berjimatlah...aq x marah,aq just x puas aty je bile duit 2 disalah guna.......so pikir kan lah.....