Thursday, 5 July 2012

awek 1 sem

assalamualaikum and hai u all......tajuk x boleh blah kan?awek 1 sem...macam apee je kan...actually bukan apee pown...aq just teringat akan aq punye pengalaman bercinta...haha,bercinta lah sangat kan...cinta monyet lah kata orang tua2 tuh....tp cinta monyet time mase skola je,masuk ipt or da keje dye bukan cinta monyet lagi.....dye dah tukar jadik cinta beruang....sebab apee????sebab nye cinta akan jalan if ade uang(duit)...2 sebab jadi beruang..haha,2 bak kata orang dullu-dululah...bukan aq yang cakap....


whatever la kan.....apee pown x bley aq ney kan....nak story cket,aq ney nak kata playboy 2 x la kan....muka pown x bley blah sangat......tp aq ney bukan nak cte besar tp awek aq x lekat..mesti bertukar setiap sem..apee pown x bley,2 baru masuk ipt...time sekolah x cte g,kalau nak dikire-kire ade cecah puluhan kot....haha,tp aq nak cte time aq kat ipt ney..kalau nak dikire aq skunk baru sem 4 tapi awek aq da 5 kot..haha,cte dye cmney...sebelum aq masuk blaja dlu aq cple ngn dak perak...cple dekat 3 tawon then putus cmtu je sebab nye x wish buffday..haha,yang second ney aq dapat no time aq nak daftar masuk blaja,aq rembat no dye depan mak dye..haha,bawu gentle kan....so,time sem 1 aq cple ngan dye start sem sampai la abis sem....then yang ke tiga time sem 2 aq kenal ngn awek kelantan.....comel boh..haha,tp yg ney aq dapat time tengah2 sem..jmpe kat ym...usha punye usha dapat plak...cple ngam2 1 sem...bukak sem 3 aq dapat plak awek sekampung ngn aq.....(sebenarnya ex membe aq...)haha,apee pown x boleh...aq cple ngn dye pown memang ngam-ngam 1 sem.....aq cple ngn dye start hari first masuk blaja then clash time ary last paper final aq...macam keajaiban berlaku kan..puuiiii keajaiban...suwei....


aq pown xtaw la sampai bila aq nak cmney....now for sem 4 ney ad la sorg ney,tp blom declare lg..hope menjadi lah dengan dye,jangan jadik yang macam lepas2....tp nampak gaya memang cmtu lah jawabnye....hmm,apee la naseb..terima jelah.....
sampai ary ney aq terpikir,sampai bile aq nak macam ney,sampai bila aq asyik nak bertukar awek je kan...macam mane kalau lepas kawen nanti?xkan aq nak keje nye kawwen cerai aje....

*tp aq percaya Allah dah tetapkan jodoh aq and aq just belom jumpe and i will never give up to find it.....