Thursday, 11 October 2012

EOCM terbaik....


so,aryney aq nak citer cket pasal dunia permotoran yang baru aq kenali ney lah....eh lupe plak mesti ade antara korang yg xtaw ape maksud EOCM 2 kan???yg dah taw 2 pown aq nak gtaw gak...ade aq kecan??(bak kata anak buah aq...)k,EOCM 2 makna nya Exora Owners Clubs Malaysia....so da taw kire senang lah aq nak shortform kan....ok,aq beli kete exora ney kire2 tawon lepas la..bulan 7,30 hari bulan....aq amik kete exora m-line 1.6 mt plum red....detail aq bg tu..hehe

*ney lah kete aq,mase ney ary first ney.....


dah lepas kire2 5 ke 6 bulan lepas aq pakai kete ney,aq ade pasan la kat sebiji9k kete exora ney tapi time 2 dye tulis EOCI....sekali indon punye la..aq pown try la usha2 tenet ngn tanye kat mmbe2 aq ney.....dalam bulan 12 kot aq jumpe forum pasal EOCM ney..terus aq daftar menjadi ahli forum club....aq ingat x d lah kne wt pape g..rupa nya kne plak beli starter kit untuk menjadi ahli kelab bernombor....so,aq pown carry on je lah kan,bayar rm75 then aq terus dalma masa seminggu aq dapat no ahli aq....EOCM1479....


*ney lah logo rasmi kelab exora...style 2...


aq ingt kalau mpv ney x d la macam kelab kete len yang modified gile2 punye kan...tapi.............meleset terus aq punye andaian....gile2 gak dyorg make-up....



*style 2 dye nye kete kan....air brush dye salute la....


aq pown skunk dah banyak taw n tgk pelbagai jenis modification yang dyorg lakukan....antaranya.....



*ney antara bumper kegilaan la kan....ney lah bumper patinz

aq berniat nak pasang gak tapi fulus x cukup.haha


2 bahagian bumper..tapi ade jugak yang menjadi kegilaan ade yang buat sunroof...ops,double sunroof k....

*amik kaw....double sunroof 2....argh!!!!gila jap


k,ade gak yang buat untuk luaran kete dyorang...kire nye dyorang x kekal kan warna asal kete 2....


































*giler kentang gak kan dyorg ney....aq xtaw la harga keseluruhan modification dyorg wt ney...mahu puluhan ribu gak kot....



menangis siot aq tgk dyorg ney....nak buat kete aq jadik cmtu belum berkemampuan lagik...hehe,aq x sangka lak ade gak antara dyorg ney yang buat hiasan bagi dalaman gak....



*berdarah hidung kawan tgk kete dye ha.....hadoi,nak menangis pown ade,2 lah org cakap kan kalau dah minat x kire ape dah.....


nak buat macam mane kan???x d rezeki lagi nak buat macam ney...tapi papehal pown aq ade lah buat cikit2 dengan kete aq....



*ney je yang aq mampu buat masa ney..hehehe,jadik lah daripada x d pape kan....ney lah keto den....


ok,nak cite cket pasal forum club exora ney....setahu aq no ahli kelab berdaftar dah sampai 16++ da....bangga gak ar dah ramai ahli kelab ney....and FYI...kalau daftar masuk kelab ney,banyak kelebihan yang akan kita dapat...nak suh aq describe mmg sampai esok x sudah...

lupa lak nak bgtaw aq daripada region mane..hehe,aq daripada region center....ok,center region ney aq daripada geng warikh plak....


*ney lah region aq,region ney bukan nye nak tunjuk yang club kitorg ney berpecah belah...tidak sama sekali,ney just bagi kesenangan untuk setiap region beramas mesra dan memperkenalkan ahli baru.....









No comments:

Post a Comment